• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

                © 2017 Toate drepturile rezervate     Bijuteria Marys Arad.  SRL       CUI  RO38195570

                                                 Reg.Com. J2/1659/2017        Preturile contin TVA

 

SOCIALIZEAZA CU NOI

DESPRE NOI

Noi, echipa Marys, ne straduim  sa ramanem conectati la lumea modei prin cercetarea constanta a pietei, pentru a fi la curent cu cele mai actuale tendinţe. Suntem bucurosi sa va oferim o selecţie generoasa de accesorii de ultima moda: de la brose spectaculoase la seturi colier stras, de la cercei de argint la coliere placate cu aur, de la bratari pe care sa le purtati in club  la inele de argint elegante. Spre deosebire de multe companii, site-ul nostru este actualizat saptamanal cu accesorii noi. Suntem increzatori ca  Bijuteria Marys are accesoriul perfect pentru orice ocazie, fie ca este vorba de o nunta, o vacanta, sau pur şi simplu pentru a sarbatori!

      
                     !!!! Cea mai mare bucurie pe care o avem e ca Dumneavoastra sa fiti incantat de alegerea facuta. !!!!


Suntem incantati sa va oferim produse de marca, valoare si calitate recunoscute pe plan international, care se regasesc in cele mai recente colectii prezentate la principalele targuri si expozitii internationale de profil. Suntem importator oficial al tuturor produselor comercializate. In prezent, compania ofera clientilor produse certificate original. Colaboram direct cu furnizori din Italia, Anglia, Elvetia, Polonia, Brazilia, Turcia, Thailanda, India si Taiwan pentru a va putea oferi cele mai competitive preturi de pe piata. Telul nostru este de a oferi accesorii de calitate la preţuri rezonabile.

Viziunea noastra este de a pastra calitatea de lider in piata importului si distributiei de bijuterii, conform clasificarii din Topul National al firmelor private pe anul 2017.

Urmand o perfectionare continua, ne indeplinim misiunea identificandu-ne cu valorile companiei:  Succesul dobandit odata cu experienta acumulata ca participant activ pe pietele interne si internationale este confirmat de gradul de satisfacere profesionala a clientilor si partenerilor nostri. Construim relatii de afaceri bazate pe respect, profesionalism si excelenta.

Valoarea calitativa a produselor pe care  Bijuteria Marys le ofera este certificata de normele internationale urmarite cu strictete de partenerii nostri externi si garantata de companie, prin serviciile post vanzare de care beneficiaza toti clientii.

Venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri cu produse si servicii de calitate. Asiguram o comunicare eficienta si un feed-back constructiv. Suntem receptivi si flexibili in relatiile de afaceri pe care dorim sa le construim. Toate acestea reprezinta pentru noi criterii pentru atingerea performantelor pe care le avem ca obiectiv. Suntem intotdeauna deschisi la orice feedback, comentariile şi întrebările pe care le puteti avea.

Va multumim!