• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

                © 2017 Toate drepturile rezervate     Bijuteria Marys Arad.  SRL       CUI  RO38195570

                                                 Reg.Com. J2/1659/2017        Preturile contin TVA

 

SOCIALIZEAZA CU NOI

                                                                                                        POLITICA DE RETUR

Informatii privitoare la returnarea produselor .
Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, prin email, pe vânzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0747 024 702 sau prin email.
Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca produsul sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat , în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit).

                                                      !!! Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat. !!!

Contravaloarea marfii returnate se face fara întarzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 3 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la cumparare se va plati prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea societatii.  Societatea noastra detine o echipa dedicata, care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.marysbijuterii.com sunt în stare impecabila.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24h la telefon 0747 024 702 sau email la adresa ionu_x1@yahoo.com  pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de www.marysbijuterii.com

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de catre cumparator.
Costuri legate de schimbul de produse ( schimbul de colete )

    Pentru Arad, schimbul de produse este 15 lei
    Pentru localitatile din restul tarii, schimbul de colete este 21  lei

Legislatia româneasca în vigoare prevede.
(consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor).

Coordonate adresa retur.
Bijuteria Marys Arad .SRL  Strada Varadiei Nr 22 Arad Romania
Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 5 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului nostru.